Start verkoop maandagavond 29 januari 2018 van 19.00-20.30uur in theater De Omval, Ouddiemerlaan 104 in Diemen.

The Post 1111 DIEMEN

€ 535.000 - € 675.000

Neem contact met ons op

020-6958485

info@dejager.nl

Omschrijving

PROJECT THE POST in hartje DIEMEN

Start verkoop maandagavond 29 januari 2018 van 19.00-20.30uur in theater De Omval,
Ouddiemerlaan 104 in Diemen.

Het centrum van Diemen wordt straks 10 unieke woningen rijker.
Op de plek waar tot een aantal jaren geleden het postkantoor heeft gestaan, verrijzen binnenkort de woningen van The Post. Stoere, stadse woningen met een tuin of terras, die lekker ruim zijn.
De woningen zijn energieneutraal, zijn gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming en hebben zonnepanelen.

Er zijn 10 verschillende nummers, met een woonoppervlak variërend van 141 m² tot 177 m² en met drie of vier lagen. De kavels zijn variërend van 88 m2 tot 186 m2 en liggen op eigen grond, dus GEEN erfpacht
De woningen aan het Wilhelminaplantsoen (5 t/m 10) beschikken over een begane grond die je uitstekend kunt gebruiken voor woon / werk functies zoals bijvoorbeeld kantoor aan huis, atelier, werkruimte of zakelijke dienstverlening.
Maar je kunt er natuurlijk ook een heerlijke woonkeuken van maken, waarbij de vide (optie) kan zorgen voor een natuurlijke verbinding tussen de keuken en je woongedeelte.
Diverse indelingen zijn mogelijk.


Buitenruimte:
De woningen 1 t/m 4 aan de Ouddiemerlaan hebben een achtertuin op het westen en aan de voorzijde een voortuintje met een haag.
De woningen 5 t/m 10 aan het Wilhelminaplantsoen krijgen een heerlijk zonnig terras op het zuiden en grenzen aan de voorzijde, lekker stads, direct aan de stoep.

Niet alleen aan de buitenzijde verschillen de woningen, ook voor de plattegronden hebben we varianten bedacht.

Parkeren:
De woningen liggen aan een besloten terrein, waar ook geparkeerd wordt. Dit terrein is alleen toegankelijk voor de bewoners en wordt afgesloten door een poort.

Koopsom vanaf ca. € 535.000,= V.O.N. tot ca. € 675.000,= V.O.N.


Comfortabel en energiezuinig.
Een huis koop je niet voor even. Je investering moet dan ook toekomstbestendig zijn.
De woningen van The Post zijn energieneutraal.
In de praktijk betekent dit een aantal dingen:
- naast goede isolatie en energie efficiënte installaties beschikt je huis over een aanzienlijk aantal PV-panelen;
- de investering hiervoor is meegenomen in de v.o.n. prijs;
- Je woonlast is substantieel lager dan je huidige woning!

Omgeving

Welkom in Diemen, welkom bij The Post.

In het tegenovergelegen winkelcentrum Diemerplein vind je een ruim aanbod van de leukste winkels onder één dak. Winkelcentrum Diemerplein heeft die gezellige, eigen winkels die niet overal te vinden zijn voor cadeaus en woonaccessoires zoals Sparkle Style, mode en bijvoorbeeld sieraden en horloges. En niet te vergeten heerlijke versspecialisten zoals een viswinkel, slager, kaaswinkel en een ambachtelijke bakker. Uiteraard zijn ook de landelijke formules te vinden in Diemerplein.
In Diemen zijn zeven basisscholen met ieder een eigen karakter. Voor het voortgezet onderwijs zijn er veel mogelijkheden in de omgeving. Met name in Amsterdam, Amstelveen en het Gooi. Diemen heeft ook een vestiging van Hogeschool INHolland met verschillende studies. Verder zijn er in de directe omgeving twee universiteiten en verschillende hogescholen. Alle scholen zijn vanuit Diemen goed bereikbaar per voet, fiets of openbaar vervoer.
Hou je van sport, ga je graag de natuur in en/of geniet je juist van cultuur? In Diemen vind je het allemaal. Diemen heeft een breed scala aan verenigingen op het gebied van sport en cultuur. Die verenigingen zorgen voor een rijk sportief, cultureel en sociaal leven in het dorp. Die levendigheid wordt ook ingevuld door een aantal gezellige evenementen: het Diemer Festijn, het Loswal Festival, jazzfestival Duke op het Diemerplein.

Diemen heeft veel groen, binnen de dorpskern, maar vooral ook daarbuiten. Op de fiets en wandelend ben je zo in de natuur. Diemen heeft een aantal parken: Park De Omloop, het Mandelapark en aan de rand van het centrum staat de kinderboerderij met veel verschillende dieren. Een van de aantrekkelijkste plekken om te recreëren is het Diemerbos. In dit uitgebreide stadsbos ligt een netwerk van wandel-, fiets- en ruiterpaden. Verspreid in het bos zijn plekken om te picknicken en speciaal voor de kinderen is er het Banjerbossie.

Bereikbaarheid
Diemen ligt aan de oostkant van Amsterdam, midden in het stedelijke gebied. Deze ligging biedt veel voordelen voor zowel de bereikbaarheid van Amsterdam als andere delen van het land. De gemeente is met de auto makkelijk bereikbaar via de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort), de A2 (Amsterdam-Utrecht), de A9 (Gaasperdammerweg) en de A10 (rondweg om Amsterdam).
Er zijn twee NS-stations. Het station Diemen ligt aan de spoorlijn Amsterdam-Amersfoort/Almere. Met deze lijn ben je binnen 10 minuten op Amsterdam Centraal. Het station Diemen Zuid heeft directe verbindingen met Schiphol/Den Haag en Lelystad/Hilversum. Hier vandaan reis je binnen 20 minuten naar Schiphol. Diemen geldt als de best bereikbare gemeente per OV.
Behalve de trein rijden in Diemen ook de Amsterdamse metro (lijn 53), verschillende buslijnen en natuurlijk tramlijn 9. Hiermee bent u in ca. 25 minuten in het centrum van Amsterdam. De tramlijn komt onder andere langs Artis, de Dappermarkt en de Stopera.

Omgeving
Diemen ligt centraal in een gevarieerde omgeving. Aan drie zijden grenst Diemen aan Amsterdam. Hier vindt u een enorm aanbod op het gebied van winkels, culturele voorzieningen en recreatie. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Artis, het Van Gogh museum of het Leidseplein. Voor de voetbalfan ligt de Amsterdam-Arena op ca. 20 minuten fietsafstand.
Ten noordoosten van Diemen ligt het IJsselmeer met zijn recreatiemogelijkheden. Ook in de omgeving van Diemen kunt u genieten van het groen. Binnen enkele minuten bent u in de natuur. U kunt fietsen in het bos of door het veenweidegebied, in het Gooi, in landelijk Noord of in de Flevopolder.

Kenmerken

Aantal kavels
10
Woonopp
141 - 177m²
Perceelopp
88 - 186m²
Inhoud
490 - 675m³