Er staan veel huizen te koop - U zoekt er maar één!
Als U van plan bent een woning te kopen, is een goed inzicht in vraag en aanbod noodzakelijk. Wij hebben dat inzicht via het zogenaamde uitwisselingssysteem. Daar kunt U gebruik van maken.

In het uitwisselingssysteem zijn alle woningen opgeslagen die via een NVM-makelaar in en buiten de regio te koop zijn. Wij hebben daardoor automatisch inzicht in de prijsontwikkeling, hoe lang de woningen te koop staan, of er veel of weinig aanbod is, enzovoort.

VERKOOP
U wilt uw huis verkopen en hiervoor de makelaar inschakelen. Vooral in de huidige markt een weloverwogen beslissing. Ook zoekt u de makelaar "met meer in huis", net dat extra wat u en uw huis verdient.

Niet alleen de makelaar die het gehele traject vanaf de kennismaking tot en met de overdracht voor u op professionele en deskundige wijze begeleidt, maar ook de makelaar met oog voor de persoonlijke aspecten.

Kort samengevat: "u wilt waar voor uw geld" en u wilt resultaat zien. U verwacht deskundigheid en professionaliteit van ons en u kunt erop vertrouwen dat u krijgt wat wij beloven.

Met onze jarenlange ervaring en knowhow staan wij voor u klaar.